hondenmandpro.nl

Over Ons

Wie zijn wij en waarom maken wij een webshop alleen voor hondenmanden en andere hondenbenodigheden? We leggen het hier uit.

De hondenmand Specialist

Wij willen de specialist worden op het gebied van hondenmandenin Nederland & België.  Wij zijn hiermee begonnen omdat ik en mijn vriendin een hondenmand nodig hadden voor onze hondjes. Elke site heeft heeft andere hondenmanden, en de infomatie en details over de hondenmanden zijn vaak zeer beperkt. Zo hebben we een hondenmand gekocht die helemaal niet voldeed aan de informatie op de site. Na de juiste hondenmand gevonden te hebben had ik het idee om een website te maken voor alleen hondenmanden. Ook mijn vriendin vondt dit een top idee en zo zijn we begonnen met hondenmandpro.nl

Wij kennen onze producten

Alle producten hebben ze zelf bekeken gezien en gekeurd. Zo weten wij precies wat er in ons assortiment zit en weten wij ook precies wat het beste is voor uw kat. Twijfel daarom nooit om het even na te vragen bij onze klanten service.

Wij zijn niet de duurste in de markt

hondenmanden zijn niet goedkoop. Tuurlijk wij hebben ook dure luxe desing hondenmand. Maar daarnaast hebben wij ook goedkope hondenmanden. We zijn niet de duurste en niet de geodkoopste. Dus bent u opzoek naar een hondenmand dan zit u goed bij ons!

Streven naar goede reviews

Wij denken dat reviews een belangrijk onderdeel zijn van het koop process. Waarom kopen we een product en waar kijken we na als we twijfelen. Juist ja, de reviews. Wij sturen u daarom ook altijd een bericht na uw aankoop of u een review wilt achterlaten.

Wij Zijn Hondenmand Pro

Ons team 
milou de vries

Milou De Vries

CEO / Eigenaar
Hallo ik ben Milou de Vries, de oprichter van Hondenmand pro. Zelf heb ik 2 honden, puk en bono. Deze 2 honden hebben in hun puppy tijd 4 hondenmanden versleten. Op dat moment werd ik ook nog werkloos, vanwege bezuinigheden bij het bedrijf waar ik werkte. Toen begon ik hondenmandpro, ik wou iets met honden toen in de tijd dat ik geen werk had. Hopelijk vinden jullie deze website leuk en komen jullie vaker bij mij jullie hondenmanden kopen.
rob huizenga

Rob Huizenga

ICT Specialist en webdeveloper
geert volkers

Geert Volkers

Marketing Manager
amy grasman

Amy Grasman

Hoofdklantenservice
melissa ufkes

Melissa Ufkes

Klantenservice
cloud-checklockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down