Filter

Op zoek naar een prachtige hondenbench voor uw viervoeter? Dan zit u goed bij hondenmandpro.nl, wij leveren de hoogste kwaliteit hondenbenches. Wij hebben hondenbenches in ons assortiment voor zowel kleine als grote honden. Lees meer

Refine results

Prijs

Vorm

Kleur

Materiaal

Merk

Afmeeting

Lengte

Breedte

Waterbestendig

Orthopedisch

Uitwasbaar

Materiaal

Materiaal

Materiaal

Afmeeting

Afmeeting

Puppyren met dak wit

112,99157,55

5 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Dit product is leverbaar binnen 14 werkdagen.

Uitverkocht

Hondenbench kopen

Een hondenbench heeft bijna elke hond nodig. Vooral als u een puppy koopt kunt u het beste direct rekening houden met het feit dat u waarschijnlijk ook een hondenbench nodig heeft.

Een hondenbench gebruikt u namelijk bij het opvoeden van een hond, denk bij voorbeeld aan het zindelijk maken van een hond. Maar ook als er visite komt en de hond eist alle aandacht op kan dit vervelend zijn voor zowel u als de visite.

Vaak denken mensen dan hondenbenches zielig zijn maar dit is natuurlijk niet zo. Een hondenbench is soms nodig om vervelend gedrag af te leren. Maar ook voor honden die snachts niet rustig kunnen slapen en dingen gaan slopen bijvoorbeeld.

Voordelen van een hondenbench

Een hondenbech heeft vele voordelen en is er echt niet alleen om u hond vast te zetten en op te sluiten. Een hondebench heeft vele voordelen bij de opvoeiding van een hond. Hieronder geven we enkel voorbeelden waarbij een hondenbenchg direct van meer waarde is.

Pups moeten slapen

Pups hebben we 18 uur slaap nodig, echter als er altijd wat te doen is in huis kan een pup niet willen slapen en veel te weinig slaapkrijgen. Voor de gezondheid en het welzijn van de hond is het belangrijk dat ze wel aan die 18 uur slaap komen. Doormiddel van een hondenbencht kunt u er voor zorgen dat de hond moet gaan slapen door hem in de bench te doen.

Logeren

Gaat u wel eens op vakantie? blijft de hond dan thuis en komt er iemand langs of gaat de hond uit logeren. Sommige honden kunnen best goed uit logeren anderen weer niet. Maar als dat gebeurd hebben ze wel graag hun eigenplekje mee uitlogeren. In dit geval dus de hondenbench die goed van pas komt als de hond uit logeren gaat.

Lekker plekje bij drukte

U kent het wel, veel mensen visite, drukte en een onzettende enthausiaste drukke hond. Soms wordt het teveel en dan moet de hond toch echt even wat rustiger doen. Ook dan kunt u prima gebruik maken van een hondenbench.

Zindelijk maken van de hond

Mischien wel het belangrijkste punt van een puppy, het zindelijk maken van de pup. Dit moet natuurlijk wel worden op gebouwd maar een hondenbench is hier ideaal voor.

Soorten hondenbenches

Hondenbenches zijn er in verschillende soorten. Om u door deze keuze heen te helpen gaan de verschillende soorten hondenbenches voor u uit één zetten.

Hondenbench van metaal

De hondenbench van metaal is de meest voorkomende hondenbench die u zult zien in onze webshop. De redenen hiervoor is dat hondenbenches van metaal onzettend stevif zijn . Daarnaast zijn ze wat zwaarder zodat hij niet steeds verschuifd over de vloer. De benches van metaal zijn vaavoorzien van een uitschuifbaar onderstuk zodat die makkelijk schoon te maken is.

Hondenbench van aluminium

De aluminiums hondebnech wordt vaak gebruikt bij het vervoeren van honden. Dit komt omdat aluminium een veel lichter materiaal is dan ijzer/metaal.

Deze hondenbenches voor honden zijn van schuin afgewerkt waardoor ze perfect in jouw auto passen voor een tipje met de hond.

Hondenbeches van nylon

Ook zijn er hondenbenches van nylon in ons assortiment. Deze benches hebben een mooie uitstaling en zijn gemaakt van vuilafwerende materialen. Houdt er wel rekening mee dat nylon niet zo sterk is als aluminium of metaal.

Welke maat hondenbech heb ik nodig?

Een hondenbench kopen en men denkt dan direct beter groot dan te klein. Maar zo werkt het niet met een hondenbench, deze moet eigenlijk perfect op maat zijn. Waarom? Omdat een hond anders er voor gaat zorgen dat hij er ook een WC in creeert.  Meet daarom altijd uw hond op, en houdt rekening met hoe groot een hond kan worden. Komt u hier niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder met het kiezen van de juiste hondenbench.

Een te kleine hondenbench is natuurlijk helemaal niet wenselijk een hond moet zich wel normaal kunnen draaien staan en dat soort zaken. Denk daarom goed na over de grote en de eventuele groei van een hond om dubbele aankopen te voorkomen.

Hondenbench kopen bij hondenmandpro.nl

Hondenmandpro.nl is de specialist op het gebied van grote hondenbenches. Bent u opzoek naar een hondenbench voor uw hond? Dan kunt u deze het beste bij ons aanschaffen omdat:

  • Wij de enige speciliasten zijn die ook echt kennis hebben van honden en hondenbench
  • Uw het product altijd binnen 30 dagen mag retourneren
  • Wij een klantenservice hebben die 8 uur perdag paraat staat om te helpen
  • Wij kwalitatief alleen hoog waardige hondenbench verkopen

Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog een prachtige hondenbench. Of bekijk een van onze andere producten.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle