Filter

Bij ons koopt u de beste hondenkussens! Wij hebben ontzettend veel keuze op het gebied van hondenkussens. Lees meer

Refine results

Prijs

Vorm

Kleur

Materiaal

Merk

Afmeeting

Lengte

Breedte

Waterbestendig

Orthopedisch

Uitwasbaar

Materiaal

Materiaal

Materiaal

Afmeeting

Afmeeting

Hondenkussen kopen?

Bent u opzoek naar een mooie hondenkussen voor uw hond? Dan bent u op de juiste website beland. Hondenmandpro.nl is de specialist in hondenmanden en hondenkussens. Bij ons vindt u alle mogelijk hondenkussens van de hoogst mogelijke kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Honden houdten ontzettend veel van kussens om op te spelen, te slapen en soms gewoon even lekket te rusten. Honden hebben vaak veel engergie en die engergie gaat er uit als u met de hond gaat spelen of gaat wandelen. Echter als het speel uurtje klaar is, heeft de hond rust nodig en een plekje voor zich zelf waar hij graag gaat liggen. Veel honden vinden het het lekkerst om dan lekker uit te rusten op een hondenkussen.

Honden verwerken zowel geestelijke gebeurtenissen als fysieke gebeurtenissen tijdens het slapen. Hoe beter de nacht rust hoe beter honden deze prikkels zullen verwerken. Doormiddel van het aanschaffen van een goed hondenkussen draagt u dus indirect bij aan een goede gezondheid van uw hond. Bij ons vindt u voor elk soort hond de juiste hondenkussen, niet alleen kleine honden kussen maar ook grote hondenkussens voor bijvoorbeeld een Newfoundlander.

Het belang van een goed hondenkussen

Het belangrijkste van uw hond is natuurlijk de gezondheid van een hond. Met een goed hondenkussen draagt u bij aan de gezondheid van uw hond. Het is namelij van belang dat uw hond een eigenplekje heeft waar hij kan slapen en rusten. Voor de gezondheid is een goede plek die zich goedvromd naar het lichaam van uw hond essensieel. zo voorkomt u slechte nachtrusten, onrustige honden en op de lange termijn honden die last hebben van spieren en gewrichten.

Daarnaast is het zo dat elke hond waarde hecht aan een veilig plekje voor de hond. Een hondenkussen is zo'n plekje voor een hond. De hond weet namelijk dat dat kussen echt voor hem of haar is en zal het hondenkussen ook zo gebruiken. De hond zijn eigen geur trek in het kussen en zo assositeert een hond het hondenkussen met veiligheid. De hond voelt zich dus ontzettend veilig op een hondenkussen. Denk bijvoorbeeld aan oud en nieuw, de meeste honden vinden dit helemaal geen leuke dag en voelen zich onveilig. Met een hondenkussen geeft u uw hond toch een veilig gevoel.

Ook voor pups is een hondenkussen erg belangrijk. Zo kunt u de honden dingen leren, of naar zijn kussen sturen als hij niet luistert. Pas er wel mee op dat een pup nog een plasje kan laten lopen.

Honden liggen ook graag warm en confortabel. Een goed hondenkussen zorgt voor comfort voor de hond. Niet allen op korte termijn maar op een langer termijn is het belangrijk dat uw hodn geen pijntjes krijgt door een verkeerd kussen. Genoeg redenen dus om een goed hondenkussen voor uw hond aanteschaffen.

Verschillende doeleinden voor een hondenkussen

Hondenkussen normaal: De meeste hondenkussens die wij verkopen zijn gewoon hondenkussens die los op de grond liggen en waar de hond op kan liggen.

Hondenkussen voor pups: Pups kunnen nog niet netjes aangeven dat ze moeten plassen, dus je raad het al je moet het pups leren. Dit betekend ook dat het nog wel een aantal keer fout gaat voor dat uw hond geleerd heeft om te gaan lopen en zijn behoefte op te houden. Hondenkussens voor pups houden hier rekening mee en zijn geschikt voor ongelukjes.

hondenkussen voor in bench: Er zijn ook hondenkussens die speciaal gemaakt zijn voor hondenbenches. Een hondenbench heeft altijd een hondenkussen nodig.

Hondenkussens voor buiten: Er zijn ook hondenkussens voor buiten, of een hondenkussen voor in een hondenhok. Ook deze hondenkussen kunt u bij ons verkrijgen.

Verschillende materialen hondenkussens

Naast verschillende doeleinden voor hondenkussens, zijn er ook verschillende materialen waar hondenkussen van gemaakt zijn. Hieronder zullen we de meeste bekende hondenkussen materialen uitleggen.

Polyesterhondenkussen: Veruit de meeste hondenkussens worden gemaakt van polyester. Polyester is een builafstonede stof wat makkelijk schoon te maken is en ook nog eens erg stevig. Het is bijvoorbeeld sterker en zwaarder dan nylon. Een zwaarder hondenkussen kan erg nuttig zijn voor drukke honden die graag springen en druk doen op het kussen. Polyester hondenkussens kreuklen ook minder snel en behoudt altijd zijn orginele vorm.

Nylonhondenkussen: Nylon hondenkussen zijn waterafstonende hondenkussens en vaak gebruikt voor hondenkussens die u ook buiten kunt gebruiken in bijvoorbeeld een hondenhok of onder een afdakje. Sommige honden zijn graag buiten in wat voor weer dan ook, in dat geval is zo'n hondenkussen ontzettend handig. Nylon is ook erg stevig en kreukt niet snel en blijft eveneens goed in zijn orginele vorm.

Pluche hondenkussen: Plcuhe hondenkussens zijn hondenkussens die er eigenlijk het mooiste uitzien. Dit komt door dat ze erg zacht zijn. Dit soort hondenkussens worden ook wel de fluffy hondenkussens genoemd. Deze kussens bieden veel warmte aan de hond. Wel is het zo dat deze kussens minder sterk zijn dan Polyester of Nylon hondenkussens.

Hondenkussen kopen bij hondenmandpro.nl

Hondenmandpro.nl is de specialist op het gebied van hondenkussens. Bent u opzoek naar een hondenkussen voor uw hond? Dan kunt u deze het beste bij ons aanschaffen omdat:

  • Wij de enige speciliasten zijn die ook echt kennis hebben van honden en hondenkussens
  • Uw het product altijd binnen 30 dagen mag retourneren
  • Wij een klantenservice hebben die 8 uur perdag paraat staat om te helpen
  • Wij kwalitatief alleen hoog waardige hondenkussens verkopen

Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog een prachtige hondenkussen. Of bekijk een van onze andere producten.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle