Filter

Op zoek naar een luxe hondenmand voor uw viervoeter? Een luxe hondenmand heeft alles, uitmuntend comfort maar ook een ontzettend luxe design zodat hij aansluit in elke woonkamer of ruimte. Luxe hondenmanden zijn daarom een waardevolle toevoeging. Niet alleen voor uw interieur maar ook voor uw honden vriend of vriendin. Lees meer

Refine results

Prijs

Vorm

Kleur

Materiaal

Merk

Afmeeting

Lengte

Breedte

Waterbestendig

Orthopedisch

Uitwasbaar

Materiaal

Materiaal

Materiaal

Afmeeting

Afmeeting

Hoge kwaliteit luxe hondenmanden

Een luxe hondemand wordt vaak gekozen door mensen die iets geven om design en stijl. Of door mensen die echt het aller beste voor hun hond willen kopen op het gebied van conform en levens duur. Van onze luxe hondenmanden mag u verwachten dat ze gemaakt zijn van hoge kwaliteit materialen. Daarnaast mag u ook verwachten dat ze ontzettend stevig zijn en er een lange levensduur op na houden.

Verschillende materialen luxe hondenmand

Luxe kunststof hondenmand: Kunststof hondenmanden hebben het voordeel dat ze echt ontzettend stevig zijn en ook een erg luxe uitstraling kunnen hebben. Deze hondenmanden zijn vaak de wat grotere luxe hondenmanden. Samen met een bijpassend design hondenkussen weet u zeker dat u een mooi hondenmeubel in huis haalt.

Luxe hondenmand hout: Is uw stijl meer robuust en houdt u van een mooi steigerhouten design? Dan kan verstandig zijn om eens te kijken naar één van hout. Hout heeft een luxe uitstaling en dat is ook de reden dat mensen vaak zelf een hondenmand van hout maken. Maar niet iedereen kan dit natuurlijk en daarom verkopen wij ze ook.

Luxe rieten hondenmand:  Riet is van alle tijden, het bestaat al jaren en manden worden ook al jaren van riet gemaakt. Vooral voor kleine honden is een mand van riet erg luxe.

Luxe stoffen hondenmandNatuurlijk zijn er ook gewoon stoffen hondenmanden die erg luxe zijn. Denk bijvoorbeeld aan stof wat naar het lichaam vormt van de hond of een stof die erg mooi oogt en precies aan sluit bij uw design.

Exclusieve design hondenmand

In eerste instantie koopt u natuurlijk een mand voor uw hond zodat hij lekker kan liggen. Maar een mand wordt vaak neergezet op een belangrijke plek in de woonkamer, door een standaard hondenmand aan te schaffen bestaat de kans dat de mand niet aansluit op uw stijl. Dit is natuurlijk zonde. Hondenmandpro.nl verkoopt de mooiste hondenmanden die ook nog eens perfect zijn voor een hond. Op het gebied van comfort en design vindt u niet snel een betere mand dan bij ons.

Het maakt niet uit naar wat voor exclusiviteit u zoekt in een hondenmand, de kans is groot dat wij één mand hebben die precies aansluit op al uw wensen.

Luxe hondenmand kopen bij hondenmandpro.nl

Hondenmandpro.nl is de specialist op het gebied van luxe hondenmanden. Bent u opzoek naar een luxe hondenmand? Dan kunt u deze het beste bij ons aanschaffen omdat:

  • Wij de enige specialisten zijn die ook echt verstand hebben van honden en luxe hondenmanden
  • Uw het product altijd binnen 30 dagen mag retourneren
  • Wij een klantenservice hebben die 8 uur perdag paraat staat om te helpen
  • Wij kwalitatief alleen hoog waardige luxe hondenmanden verkopen

Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog een prachtige luxe hondenmand. Of bekijk een van onze andere producten.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle