Filter

Op zoek naar een mooie rieten hondenmand die perfect past in ieder interieur? Wij hebben de mooiste rieten hondenmanden van Nederland. Lees meer

Refine results

Prijs

Vorm

Kleur

Materiaal

Merk

Afmeeting

Lengte

Breedte

Waterbestendig

Orthopedisch

Uitwasbaar

Materiaal

Materiaal

Materiaal

Afmeeting

Afmeeting

Rieten hondenmand kopen?

Bent u opzoek naar een mooie rieten hondenmand voor uw viervoeter? Dan bent u bij ons aan het goede adres, wij hebben namelijk een ruim assortiment rieten hondenmanden voor uw hond. Rieten hondenmanden zijn ontzetten populair door hun mooie uitstraling. Daarnaast heeft een rieten hondenmand geen onderhoud nodig en zolang de hond er niet aan kauwt zal hij een levellang mee kunnen gaan.

Rieten hondenmanden zijn hondenmandpro.nl leverbaar in verschillende soorten designs. Daarnaast hebben wij ook veel verschillende maten, dus voor kleine honden maar ook voor de wat grotere hond.

Waarom een rieten hondenmand?

Veel mensen kiezen voor een rotan, rieten hondenmand omdat ze ontzettend goed staan in ieder interieur. Het design van een rieten hondenmand is tijdloos en altijd mooi te combineren met vele andere soorten meubelen. Rotan / riet is natuurlijk ook nog een volledig natuur product en els model wordt ook volledig met de hand verzadigd.

Dus wilt uw een hondenmand en ook direct uw interieur op fleuren? Bekijk dan eens onze rieten hondenmanden. Op design gebied zal een rieten hondenmand u zeker niet teleurstellen.

Vooral in een klassieke woning heeft riet een authentiek gevoel. En voor een modern huis geeft het juist een mooi speciaal idee.

Waarom een hondenmand van riet?

U koopt een hondenmand van riet omdat het ten allereerstte erg mooi staat. Maar wist u dat riet ook buigbaar is en erg licht? u kunt de rieten hondenmand namelijk gemakkelijk verplaatsen zonder dat u zich vertild. Rieten hondenmanden zijn er bij ons in 3 verschillende vormen zo heb je een ronde rieten hondenmand, vierkante rieten hondenmanden maar ook rechthoekige rieten hondenmanden. Wat past het beste in uw interieur?

Waar moet u opletten bij een rieten hondenmand?

Een rieten hondenmand kan beter iets te groot zijn dan te klein. Dat riet buigt kan veel voordelen met zich mee brengen. Maar wanneer een hond te groot voor een mand is gaat hij met mijn gewicht leunen tegen de mand. Na verloop van tijd bestaat de kans dat de vorm van de mand niet meer het zelfde is als voorheen. Dit komt omdat riet buigzaam is en niet altijd even goed terug in de originele staat komt.

Rieten hondenmand kopen bij hondenmandpro.nl

Hondenmandpro.nl is de specialist op het gebied van rieten hondenmanden. Bent u opzoek naar een rieten hondenmand? Dan kunt u deze het beste bij ons aanschaffen omdat:

  • Wij de enige speciliasten zijn die ook echt verstand hebben van honden en rieten hondenmanden
  • Uw het product altijd binnen 30 dagen mag retourneren
  • Wij een klantenservice hebben die 8 uur perdag paraat staat om te helpen
  • Wij kwalitatief alleen hoog waardige kleine hondenmanden verkopen

Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog een prachtige rieten hondenmand. Of bekijk een van onze andere producten.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle